MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
40000€ vaja Pärnus linnalt kätte saada :)

Choose Your Game

• GTA V

• Battlefield

• MadMax - FuryRoad

• Mass Effect

• Need For Speed

• Call Of Duty

• Halo

• Star Wars

• Just Cause

• Far Cry

• Crysis

• LOTR

• DOTA

• Minecraft

• TitanFall

• Assassins Creed

• The Witcher

• Metal Gear Solid

• Half Life

• Street Fighter

40000€ vaja Pärnus linnalt kätte saada :)

RockingGrin 
Pärnusse tahetakse HUB-i ehk siis noortele IT ja freelanceritele ühistöötamis-keskust „Forwardspace“ teha. Tallinnas ja Tartus on HUB-id juba olemas, Pärnus mitte. Neil oleks võimalik Pärnu linnalt 40000€ saada, aga selleks peavad nad hääletuse võitma 
http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F...=bAQHzF6nC    sellel leheküljel. 

Kui viitsite, jagage 
http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F...=bAQHzF6nC 
linki oma fb lehel ja kutsuge rahvast just Forwardspace poolt hääletama, hääletada saavad kõik 16+ Pärnu inimesed.
[Image: Insane-Straitjacket-Mad-Man-Crazy-Funny-...00x400.jpg][Image: must-win-bullshit-prizes-ugh-*****-you-omega.jpg]
Reply
Üks hea põhjus miks mina kui pärnakana peaksin valima selle projekti ohutusabi süsteemide üle?
[Image: tumblr_mpvvw2Rxur1sax2iao1_500.gif]
Reply
(20 Dec 2016, 22:19 )Zessi Wrote: Üks hea põhjus miks mina kui pärnakana peaksin valima selle projekti ohutusabi süsteemide üle?

Jutt käib HUB-ist mitte valgusfooridest. Mina rääkisin hoopis teisest asjast, nimelt esimesest lingist: 
[Image: 6aab8dadd37646e2adf6d95035224ea6.png]
[Image: Insane-Straitjacket-Mad-Man-Crazy-Funny-...00x400.jpg][Image: must-win-bullshit-prizes-ugh-*****-you-omega.jpg]
Reply
Pealkirjas nägin 4000 euri ja pärnu alguses arvasin, et mingi silmiku teema
Reply
(20 Dec 2016, 22:32 )One. Wrote:
(20 Dec 2016, 22:19 )Zessi Wrote: Üks hea põhjus miks mina kui pärnakana peaksin valima selle projekti ohutusabi süsteemide üle?

Jutt käib HUB-ist mitte valgusfooridest. Mina rääkisin hoopis teisest asjast, nimelt esimesest lingist: 

Ma saan aru, et sa rääkisid sellest. Ma palusin sul öelda mulle, miks ma peaksin just selle valima. Äkki ma tahan neid valgusfoore.
[Image: tumblr_mpvvw2Rxur1sax2iao1_500.gif]
Reply
(20 Dec 2016, 22:38 )Zessi Wrote:
(20 Dec 2016, 22:32 )One. Wrote:

Ma saan aru, et sa rääkisid sellest. Ma palusin sul öelda mulle, miks ma peaksin just selle valima. Äkki ma tahan neid valgusfoore.

Sest HUB pakub noortele freelanceritele võimalust väljaspool kodu töötada soodsalt, lisaksplaanitakse regulaarselt koolitusi jne.
Reply
Hei süvenesin siis ka teksti, kuid lugesin välja et nad juba avavad oma uksed jaanuaris ja soovivad raha et tagada kiirem nett ja osta kallimat mööblit. Sorry kuid 50€ kallim tool pole motiveeriv ,et pärnusse hakkaks nüüd massiliselt noori kokku jooksma. Üldjuhul valitakse linn kus on vajalikud ja soodsad tingimused vatava idee läbiviimiseks.

Taotleme kaasavat eelarvet, et jaanuaris avatava keskuse kvaliteeti 2017 aasta jooksul märgatavalt tõsta. On paratamatu, et elemendid interneti kiirusest - sisustuseni on määravad. Eriti neile, keda ootame siia teistest linnadest, kus taolised keskused juba toimivad. Tõstame Forwardspace HUB’i kvaliteeti vajades investeeringut nii sisekujunduse, mööbli, kui ka tehnika hankimiseks. Oleme juba praeguseks palju vaeva näinud, et leida kohalikke toetajaid ettevõtete ning koostööpartnerite näol Forwardspace'i käivitamiseks.
Praeguseks on kindel, et teeme koostööd nii JCI Pärnu, Tartu Ülikooli Pärnu kolledži kui ka Garage48 Hub’iga.

Jutt on hea, aga vett ei pea!!!
[Image: gunman_valmis.jpg]

Reply
Kahjuks näen, et niimõnigi teine projekt vajaks seda raha rohkem, vabanda.
Seoses ajateenistusega olen eemal, muredega pöörduda teiste fmodede poole
[Image: sgina.png]
Sügis tuleb... tuul puhub...
                                           pauku ei kuule
Vihma sajab... jälgi ei jää!

(Linnuvabriku)

Reply
Tra One. Ise oled 14 mida sa seletad siin hääletusest ?
[Image: golf2.png]
Credits: Morten

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
IG: Jesse Blue
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
[Image: 2heef0k.png=]iffolen
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Austad mind, austan ka sind. Jagad reputatiooni, jagan vastu.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Olnud nimed:
Dimaz_Green
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Reply
(30 Dec 2016, 03:24 )iffolen Wrote: Tra One. Ise oled 14 mida sa seletad siin hääletusest ?

Aa, et kui oled 14 siis ei tohi enda kodakoha arengule kaasa aidata?
Seoses ajateenistusega olen eemal, muredega pöörduda teiste fmodede poole
[Image: sgina.png]
Sügis tuleb... tuul puhub...
                                           pauku ei kuule
Vihma sajab... jälgi ei jää!

(Linnuvabriku)

Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
 14:39    02 Jun 2023  Powered By MyBB, © 2002-2023 MyBB Group.
This forum uses Lukasz Tkacz PHP Developer addons.