29 Nov 2013, 22:39
Taotlus #1. - Tulirelvaluba.
1. Nimi: [Ees-ja perekonnanimi]Frank_Frost
2. Aadress: [Sinu registreeritud elukoht]Rosecrans Avenue 157
3.Sünnikuupäev ja aasta: [Pead olema vähemalt 21 aastane]1983.11.05
4. Kontakt telefoninumber: [Sinu kontakt telefoninumber]851938
5. Isikukood: [Teie täispikk ning korrektne isikukood]38311056475
6. Põhjus miks taotlete relvaluba: [Minimaalselt 50 sõna]Ma soovin väga relvaluba, sest politsei ei suuda kõikide pättidega ühele poole saada ja on vaja enesekaitset nende eest.
7. On teil eelnevalt relvalube olnud?Märgi enda vastus kasti ristikesega.
Jah [ ]
Ei [x ]
8. On teil eelnevalt relvaluba eemaldatud?Märgi enda vastus kasti ristikesega.
Jah [ ]
Ei [x ]
9. Olete varem kriminaalseltkaristatud?Märgi enda vastus kasti ristikesega.
Jah [x ]
Ei [ ]
10. Mis peaksime just teile väljastama antud relvaloa?[Minimaalselt 50 sõna]Olen väga aus inimene, suudan kontrollida ennast kui ka relva. Minuga ei
teki kunagi probleeme asjus, et ma peaksin sellega lihtsalt linna vahel.
tulistama. See relv on mul vajalik siis kui ma olen hädas või kasvõi
röövitud.
11. On teie lähikonnas kriminaalseltkaristatud isikuidÜ Märgi enda vastus kasti ristikesega.
Jah [ x]
Ei [ ]
12. Olete eelnevalt lugenud läbi seadused ning reeglid seoses tulirelvadega?Märgi enda vastus kasti ristikesega.
Jah [x]
Ei [ ]
13. Kas olete nõus,et teie karistusregistrit kontrollitakse regulaarselt?Märgi enda vastus kasti ristikesega.
Jah [ ]
Ei [x ]
14. Kas te olete nõus,et teie relvaluba eemaldatakse koheselt, kui te olete toime pannud mõne kriminaalkuriteo, alates taotlemise kuupäevast, elektroonilisel teel, ilma teile teatamatta?Märgi enda vastus kasti ristikesega.
Jah [ ]
Ei [x ]
1. Nimi: [Ees-ja perekonnanimi]Frank_Frost
2. Aadress: [Sinu registreeritud elukoht]Rosecrans Avenue 157
3.Sünnikuupäev ja aasta: [Pead olema vähemalt 21 aastane]1983.11.05
4. Kontakt telefoninumber: [Sinu kontakt telefoninumber]851938
5. Isikukood: [Teie täispikk ning korrektne isikukood]38311056475
6. Põhjus miks taotlete relvaluba: [Minimaalselt 50 sõna]Ma soovin väga relvaluba, sest politsei ei suuda kõikide pättidega ühele poole saada ja on vaja enesekaitset nende eest.
7. On teil eelnevalt relvalube olnud?Märgi enda vastus kasti ristikesega.
Jah [ ]
Ei [x ]
8. On teil eelnevalt relvaluba eemaldatud?Märgi enda vastus kasti ristikesega.
Jah [ ]
Ei [x ]
9. Olete varem kriminaalseltkaristatud?Märgi enda vastus kasti ristikesega.
Jah [x ]
Ei [ ]
10. Mis peaksime just teile väljastama antud relvaloa?[Minimaalselt 50 sõna]Olen väga aus inimene, suudan kontrollida ennast kui ka relva. Minuga ei
teki kunagi probleeme asjus, et ma peaksin sellega lihtsalt linna vahel.
tulistama. See relv on mul vajalik siis kui ma olen hädas või kasvõi
röövitud.
11. On teie lähikonnas kriminaalseltkaristatud isikuidÜ Märgi enda vastus kasti ristikesega.
Jah [ x]
Ei [ ]
12. Olete eelnevalt lugenud läbi seadused ning reeglid seoses tulirelvadega?Märgi enda vastus kasti ristikesega.
Jah [x]
Ei [ ]
13. Kas olete nõus,et teie karistusregistrit kontrollitakse regulaarselt?Märgi enda vastus kasti ristikesega.
Jah [ ]
Ei [x ]
14. Kas te olete nõus,et teie relvaluba eemaldatakse koheselt, kui te olete toime pannud mõne kriminaalkuriteo, alates taotlemise kuupäevast, elektroonilisel teel, ilma teile teatamatta?Märgi enda vastus kasti ristikesega.
Jah [ ]
Ei [x ]