MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
[MÃÂ"žNG]Sarkiano Dicazzo

Choose Your Game

• GTA V

• Battlefield

• MadMax - FuryRoad

• Mass Effect

• Need For Speed

• Call Of Duty

• Halo

• Star Wars

• Just Cause

• Far Cry

• Crysis

• LOTR

• DOTA

• Minecraft

• TitanFall

• Assassins Creed

• The Witcher

• Metal Gear Solid

• Half Life

• Street Fighter

[MÃÂ"žNG]Sarkiano Dicazzo

Sinu IG nimi:Alberto Snake
Süüdistatava IG nimiConfused_smilearkiano Dicazzo
Teatamise põhjus: Ajasime teda alates Palomino Creeki uuest ausambast taga ja tegime koguaeg /ru /ru, lõpuks kui ta kätte saime, eitas ta kogu asja nii OOC kui ka IC.
Tunnistajad: Charlie Black ja need kes sealt mööad sõitsid nägid ka seda, mingi Alf....jne
Pildimaterjal:
[spoilerConfusedpoiler][Image: sa-mp-038.png][Image: sa-mp-039.png][/spoiler]
Mind te pole sin taga ajanud. Esiteks te tulite mulle vastu eestpoolt aga mina tulin mõõta teist teedpidi ning ültse ma ei mäleta kust vist montocomeryst.
ja kui t eajasite taga miks te siis juba tuld ei avanudÜ?see polnud mina te ajate kellegiga sassi mind ausalt.
Esiteks, õpi kirjutama.
Teiseks, sa võisid vabalt ümber pöörata
Kolmandaks, Kadetti'dele on alguses varustus keelatud Regular_smile
Esiteks: Mul on klaviatuur halb.
Teisesk: Ma tulin sinna juba ammu ammu aega tagasi,
Kolmandaks: küsimus Palun:?kui lähedal te olite tagaajatavale?nii et ta oleks pidanud seda kuulma?
Neljandaks: Ma ütlesin ooc et ma pole teid märganud ning ma pole mitte üheski sampi rp servus ooc valetanud
Oi Oi Oi te olete teksti muutnud seal, ei no tõelised inimesed olete...
See pilt ei tõesta seda, et ta oleks OOC asju valetanud. On ju vaid pilt tagaajamisest. Palun panna siia asjakohene pilt!
oot ma koostan juba seda tõestust et see on vale pilt
Ü Muutsin teksti kuna kirjutasin sinu nime pealkirjas valesti...

Teiseks: Tõsetust?Ja sa oleksid võinud siis vähemalt asja kaasa teha mitte OOC's virisema hakata, et mina ple midagi teinud jne.. Btw, see, et ma olin esimest päeva tööl ja sa lubasid mulle teema kui unustasin, et lubade peal nimi kirjas oli väga labane ja järgmine kord õpi valetama!
Kuna ma ei taibanud kohe teemat teha ei ole mul OOC valetamisest pilti..Küll aga võite seda logidest vaadata...
Tegin siis paintiga pildi kuna pteised prograd tahavad natuke ümberkirjutamist...

Show Contentvalepilt siis:

VABANDAN et tegin paindiga.

Seal esimeses pildis on 8 teksti rida aga peaks olema 10 ja teises järsku 9 aga seal peaks ka olema 10.

zoomida saab kui vajutad pildi peale ja siis ctrl ja hiire rullik kui ei teaRegular_smile
To: Andriii ja kõigile teistele plus see pilt ei tõesta et nad mind palomiinost saati taga ajavad
Jäid sõnadest ilmaÜ?
Mis see Alf'i nime ümber kast tähendab ja sellest, et sa tegid /me annab gaasi ja kiirendab on juba aru saada, et sa seda igakord ei tee valgusfoori taga Regular_smile
Ma polnud valgusffoori taga esiteks. sa tulid eestpoolt vastu mulle teiseks ja see alf seal on nii et kas sul on luba tema nime paljasada seal niiet alf sa postia siia et kas neil on õigus su nime siia panna ja see tunnistab et see on õlts pilt kuan sul seal ühel 8 rida etksti teisel 9 rida... võlts

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
 15:17    02 Jun 2023  Powered By MyBB, © 2002-2023 MyBB Group.
This forum uses Lukasz Tkacz PHP Developer addons.